VEDELLA     XAI Y CABRIT     POLLASTRE, GALL DINDI I CONILL     PORC     ELABORATS     VERDURES     COMBINATS PER RECEPTES

Un cop vagis a la cistella pots triar el dia i l’hora en que vols rebre la comanda.

En completar la comanda et trucarem per confirmar tots els detalls.

“Onglet” de Vedella

3,00 IVA inclòs

1 unitat = 1 onglet de vedella de 220-300g.

A França es valora més que el filet. És molt tendre i té un sabor molt intens.

Ideal per preparar-la a la brasa però també es pot fer a la planxa. Cal cuinar-la sensera i tallar després de cuita.

Proba la recepta del nostre blog  d’Onglet amb salsa d’escalunyes

Categories: ,

Per tal d’assegurar la tendresa i el sabor de la carn sempre utilitzem carn de vedella femella amb una infiltració de greix mitjana.

Descripció

1 unitat = 1 onglet de vedella de 220-300g.

A França es valora més que el filet. És molt tendre i té un sabor molt intens.

Ideal per preparar-la a la brasa però també es pot fer a la planxa. Cal cuinar-la sensera i tallar després de cuita.

Proba la recepta del nostre blog  d’Onglet amb salsa d’escalunyes

Informació addicional

Pes0.25 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.