Descripció
1 unitat = 2 talls d’uns 550g en total.
És una carn melosa però que necessita una cocció lenta per a entendrir-la.
Prepara la nostra recepta d’Ossobuco de vedella al romaní
VEDELLA XAI Y CABRIT POLLASTRE, GALL DINDI I CONILL PORC ELABORATS VERDURES COMBINATS PER RECEPTES
7,00€ IVA inclòs
1 unitat = 2 talls d’uns 550g en total.
És una carn melosa però que necessita una cocció lenta per a entendrir-la.
Prepara la nostra recepta d’Ossobuco de vedella al romaní
5 en estoc
Per tal d’assegurar la tendresa i el sabor de la carn sempre utilitzem carn de vedella femella amb una infiltració de greix mitjana.
1 unitat = 2 talls d’uns 550g en total.
És una carn melosa però que necessita una cocció lenta per a entendrir-la.
Prepara la nostra recepta d’Ossobuco de vedella al romaní
Pes | 0.550 kg |
---|
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per poder optimitzar la teva visita a la pàgina i cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i l'ús de la nostra web. En cas de seguir navegant, es considerarà que s'accepta l'ús. Política de cookies ACEPTAR
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.