Onglet amb salsa d'escalunyes
 
Temps de preparació
Temps de cocció
Temps total
 
Autor:
Persones: 2
Ingredients
  • 250g d'escalunyes (1 malla)
  • 250g d'escalunyes (1 malla)
  • 30g mantega
  • 30g mantega
  • 20cl de vi negre
  • 20cl de vi negre
  • 10 grans de pebre negre
  • 10 grans de pebre negre
  • sal
  • sal
  • 2 Onglets o Entrames
Instruccions
  1. Pela y talla les escalunyes en trossos llargs.
  2. Escalfa una cassola a temperatura mitja, posa-hi la mantega i quan es fongui enrosseig les escalunyes trossejades durant 3 minuts.
  3. Baixa la temperatura, afegeix la pebre i la sal. Deixa coure 10 minuts.
  4. Afegeix el vi negre i deixa reduïr a la meitat durant 15 minuts.
  5. Mentre espereres que es redueixi el vi cuina l'onglet en una planxa a temperatura alta entre 3 i 5 minuts per cada banda al gust.
  6. Presenta la carn amb la salsa.
Notes
Recorda que abans de tallar la carn cal deixar-la reposar 2 minuts per tal que fixi els sucs.
Pots acompanyar-ho amb un puré de patates o un arròs blanc.
Recipe by Naturcarn at https://naturcarn.cat/recepta-onglet-salsa-escalunyes/