Recepta d'espatlla de xai al forn amb menta i mostassa
 
Temps de preparació
Temps de cocció
Temps total
 
Autor:
Persones: 6-8
Ingredients
  • 2 espatlles de xai
  • 20 branques de menta
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 3 cullerades d'oli d'oliva extra verge
  • 3 cullerades de salsa Worcestershire (de Lea and Perrins surt bona)
  • 2 cullerada de salsa de mostassa a l'antigua
  • 1 litre d'Aigua
Instruccions
  1. Escalfa el forn a 180ºC amb calor per dalt i per baix.
  2. Posa les espatlles de xai en una safata pel forn. Afegeix la salsa de soja, l'oli d'oliva verge extra, la salsa Worcestershire, la mostassa a l'antigua i l'aigua.
  3. Separa les fulles de menta de la tija. Pica la meitat de les fulles i afegeix-les a la safata. Reserva l'altra meitat de les fulles.
  4. Quan el forn ja estigui ben calent posa-hi la safata i deixa cuinar durant 2 hores donant la volta a les espatlles 2 vegades i vigilant que no es quedi sense aigua (si és el cas en pots afegir).
  5. Abans d'emplatar pica les fulles de menta reservades i les utilitzes per decorar cada racció.
Recipe by Naturcarn at https://naturcarn.cat/recepta-espatlla-xai-forn-menta-mostassa/